Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Bullsille jälleen kipeä sulaminen johtoasemassa: "Sydämeni vuotaa verta heidän puolestaan"

Bullsista eniten pisteitä teki Zach LaVine (kesk.). AFP / LEHTIKUVA

Raiko Häyrinen / STT

Chicago Bulls menetti 14 pisteen johdon viimeisellä neljänneksellä ja hävisi jatkoajan jälkeen Denver Nuggetsille 127–131. Bulls johti 40 sekuntia ennen neljännen neljänneksen loppua 114–108, mutta Denverin Jamal Murray tasoitti pelin viime sekunnin kolmosella ja vei pelin jatkoajalle, jonka Denver käänsi edukseen.

Bullsin päävalmentaja Billy Donovanin äänestä kaikui harmitus, kun hän ilmoitti Twitterissä julkaistussa etämediatilaisuudessa pettyneensä joukkueeseensa.

– Sydämeni vuotaa verta heidän puolestaan, koska nämä ovat upeita kavereita, Donovan sanoi.

Bulls on tällä kaudella menettänyt 16, 14 ja 13 pisteen johdot viimeisellä neljänneksellä. Donovan myönsi hermostuneensa aikalisällä viimeisellä neljänneksellä, kun hän näki pelaajiensa kehonkielen lysähtävän Denverin kiriessä lähemmäs.

– En pitänyt kilpailullisuudestamme tai asenteestamme viiden viimeisen minuutin aikana. En vain pitänyt siitä, Donovan sanoi..

Lauri Markkanen heitti 10 pistettä, mutta sai käsiinsä vain kaksi levypalloa ja katseli varsinaisen peliajan ratkaisuhetket ja koko jatkoajan vaihtopenkiltä, kun Donovan peluutti mieluummin Otto Porter Junioria hänen paikallaan. Porter heitti 22 pistettä.

Donovanilta kysyttiin, oliko Markkasen vaisu levypallopeli syynä hänen joutumiseensa penkille.

– Sillä ei ollut tekemistä sen kanssa, vaan kyse oli siitä, että OP:lla (Porter) kulki, Donovan vastasi

Ennen ottelua Markkanen vastaili toimittajien kysymyksiin ja kertoi keskittyvänsä vain niihin asioihin, joihin voi itse vaikuttaa.

– Haluan olla aktiivisempi kentällä. Mielestäni en ole saanut heittoja putoamaan siten kuin pystyn. Haluan luoda paikkoja joukkuekavereille, ja tietenkin levypallopeli, se on yksi asioista, joita Billy Donovan on patistanut minua parantamaan loukkaantumisen jälkeen. Pitää pelata fyysisesti, huolimatta vammasta palautumisesta, Markkanen sanoi NBC Sportsille .

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut