Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seppälä ampui kuusi sakkoa, mutta nousi cup-pisteille – Lägreid voittoon, cup-ratkaisu huomenna

Tero Seppälä otti maailmancupin pisteitä 34. sijallaan, kun ampumahiihdon maailmancup-kauden viimeistä edellinen kisa käytiin takaa-ajona Ruotsin Östersundissa. Voiton vei Norjan Sturla Holm Lägreid ennen maanmiestään Johannes Thingnes Böta, ja kaksikko ratkaisee cupin kokonaisvoiton kauden päättävässä yhteislähdössä huomenna. Bö on neljä pistettä edellä Lägreidiä.

Eilisen sprintin 45. sijalta takaa-ajoon lähtenyt Seppälä ampui kisassa kuusi sakkoa, kolme niin makuu- kuin pystypaikalta. Seppälän cup-kausi päättyi, sillä hän kuten kukaan muukaan suomalainen ei ole mukana huomisessa yhteislähdössä. Seppälä keräsi kauden aikana eniten suomalaispisteitä cupissa (169) ja hän on cup-sijalla 36.

Suvi Minkkinen takaa-ajon 40:s

Suomen Suvi Minkkinen hiihti sijalle 40 ja saavutti yhden maailmancupin pisteen ampumahiihdon maailmancupin naisten takaa-ajokilpailussa Ruotsin Östersundissa.

Ainoana suomalaisena kisaan päässyt Minkkinen ampui kuusi sakkokierrosta. Hän lähti matkaan sijalta 36.

Norjan Marte Olsbu Röiseland selvitti kilpailun neljällä sakolla ja nousi kuudennelta sijalta voittajaksi. Maailmancupin kärkinainen, Norjan Tiril Eckhoff oli kisan toinen ja otti takaa-ajocupin voiton ennen Röiselandia.