Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Chicago ei tällä kertaa menettänyt johtoaan – Markkanen pussitti 16 pistettä

Lauri Markkanen onnistui kolmosissa kolmesti. AFP / LEHTIKUVA

STT

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on vienyt voiton Detroit Pistonsista lukemin 100–86. Ensimmäinen jakso meni Detroitille, mutta vieraana ollut Chicago vei muissa neljänneksissä.

Markkanen pussitti pelissä 16 pistettä. Hän onnistui kolmosissa kolmesti. Yrityskertoja kertyi yhteensä yhdeksän. Levypalloja Markkanen otti kahdeksan.

Chicagon tehokkain pelaaja oli Zach LaVine, joka pussitti 18 pistettä. Koko ottelun tehokkain oli Detroitin Jerami Grant, joka teki 26 pistettä.

Bullsin edellisessä, loppuviikosta pelatussa pelissä chicagolaiset olivat johdossa, mutta hävisivät lopulta jatkoajalla Denver Nuggetsille. Bulls on tällä kaudella menettänyt 16, 14 ja 13 pisteen johdot viimeisellä neljänneksellä. Tällä kertaa joukkue sai kuitenkin pidettyä johtonsa.

Chicagolaisilla ei ole kovinkaan pitkää aikaa palautua seuraavaan peliin. Joukkue kohtaa paikallista aikaa jo maanantaina Utah Jazzin Chicagossa.

Bulls on voittanut tällä kaudella 19 peliä ja hävinnyt 22.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut