Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tanskalaisministeri lupasi vähintään 11 000 katsojaa Kööpenhaminaan, Huuhkajat avaa EM-turnauksen Tanska-pelillä

Suomen on määrä kohdata Tanska 12. kesäkuuta. Roni Rekomaa / LEHTIKUVA

STT–Ritzau

Huuhkajat saattaa pelata yli kymmenentuhannen katsojan edessä Kööpenhaminassa, jos Tanskan kulttuuriministerin torstainen arvio pitää kutinsa. Ministeri Joy Mogensen kertoi, että Parken-stadionille voitaisiin ottaa vähintään 11 000 katsojaa miesten EM-lopputurnauksessa. Stadionille mahtuu noin 38 000 katsojaa.

– EM-lopputurnaus on ainutlaatuinen tapahtuma. Siksi hallitus on päättänyt, että Kööpenhaminassa pelattaviin neljään otteluun otetaan vähintään 11 000–12 000 katsojaa, ministeri kertoi uutistoimisto Ritzaun mukaan.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa edellytti hiljattain, että EM-turnauksen katsomoihin on päästettävä yleisöä koronapandemiasta huolimatta. Kisakaupunkeja on alustavasti 12.

B-lohkossa pelaavan Suomen on määrä kohdata Tanska 12. kesäkuuta Kööpenhaminassa. Muut Suomen ottelut pelataan Pietarissa: 16. kesäkuuta vastassa on Venäjä ja 21. kesäkuuta Belgia.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut