Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

"Sheriffi-Kantola" määräsi jälleen omassa toimistossaan – KalPan kultakypärä lähentelee omaa maaliennätystään

Ismo Huotari / STT

KalPan Kai Kantolan kaksi ylivoimamaalia siivittivät kuopiolaiset viikon toiseen kotivoittoon sarjajumbo JYPistä jääkiekon Liigassa, jälleen maalein 4–1.

Kantola sai tiistaina päätettyä 12 ottelun maalittoman putkensa, ja ketsuppipullon auki saatuaan mies jatkoi tulostehtailua myös perjantain kamppailussa. Helpotus paistoi voimahyökkääjän puheista.

– Kyllä voin sanoa, että tuntui hyvältä. Vähän on nyt skarpattu erikoistilannepelaamista, ja sieltä saatiin taas tulostakin, Kantola kommentoi C Moren haastattelussa.

"Sheriffi-Kantola" osoitti vaarallisuuttaan tuttuun tyyliin maalinedustalla, josta mies iski molemmat maalinsa. Ensimmäisen Kantola sivalsi Balazs Sebokin esityöstä JYPin alivoimaneliön keskeltä, ja toinen oli näyttävä ohjaus Jesse Grahamin (0+2) viivakudista.

– Tuossa oman toimiston tontilla oltiin taas. Joskus ne pomppii tuolleen sisään, Kantola kertasi.

Kantolalla on nyt kasassa 18 maalia 51 ottelussa. Oma yhden kauden ennätys on viime kaudelta, jolloin mies osui 20 kertaa. Voitollaan KalPa piti hyvät asetelmat Liigan suoran pudotuspelipaikan taistelussa sijalla seitsemän.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut