Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pesäpallokausi ottaa kolmen viikon koronavaran, Superpesikset vauhtiin 28. toukokuuta

Sarjojen suunnitellut runkosarjan ottelumäärät ja pudotuspelien rakenne pysyvät ennallaan, mutta kauden loppu viivästyy. ALEKSI TUOMOLA / LEHTIKUVA

STT

Pesäpallon Superpesiksen kauden alku viivästyy kolmella viikolla koronarajoitusten takia, kertoo Pesäpalloliitto tiedotteessaan. Miesten ja naisten Superpesis alkavat toukokuun viimeisenä viikonloppuna, ja ensimmäiset pelit pelataan 28. toukokuuta.

– Toukokuun tilannetta ei kukaan pysty vielä tarkoin ennustamaan, mahdollisuus ainakin katsomorajoituksiin on olemassa. Pesäpalloliikkeessä on ajatuksena, ettei varsinkaan tyhjille katsomoille pelaaminen tule taloustilanteen kannalta kysymykseen, kommentoi Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta tiedotteessa.

Sarjojen suunnitellut runkosarjan ottelumäärät ja pudotuspelien rakenne pysyvät ennallaan, mutta kauden loppu viivästyy. Miesten runkosarja päättyy 28. elokuuta, naisten 22. elokuuta.

Toukokuun alkupuolelle suunnitellut ottelut siirretään runkosarjan loppuun ja otteluohjelman väleihin.

– Seuraamme huhtikuun ajan myös muun muassa kesän tapahtumien toteutuspäätöksiä ja pyrimme saamaan siirrettäville otteluille parhaat mahdolliset päivät käyttöön, sanoi Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen.

Pesäpalloliitto kertoo siirrettyjen otteluiden pelipäivät 6. toukokuuta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut