Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kahdeksan järjestäjämaata lupaa päästää yleisöä EM-peleihinsä

Suomi kohtaa Kööpenhaminassa Tanskan 12. kesäkuuta. AFP / LEHTIKUVA

STT

Kahdeksan jalkapallon miesten EM-kisojen 12 järjestäjäkaupungista on luvannut päästää ainakin rajoitetun määrän yleisöä kesän lopputurnaukseen. Euroopan jalkapalloliiton Uefan mukaan kyseiset kaupungit ovat Amsterdam, Baku, Bukarest, Budapest, Kööpenhamina, Glasgow, Lontoo ja Pietari.

Bilbaolla, Dublinilla, Münchenillä ja Roomalla on 19. huhtikuuta asti aikaa antaa lisätietoa katsojasuunnitelmistaan. Päätökset kyseisten paikkakuntien kisaisännyydestä tehdään sen jälkeen.

Pietarin ja Bakun stadioneille yleisöä otetaan tällä tietoa puolet katsojakapasiteetista. Budapest kaavailee täyttä stadionia. Amsterdamissa, Bukarestissa, Kööpenhaminassa ja Glasgow'ssa EM-peleihin on määrä päästää katsojia 25–33 prosenttia yleisökapasiteetista.

Lontoo on vahvistanut, että lohkopeleihin ja neljännesvälieräotteluun otetaan vähintään 25 prosenttia stadionin enimmäisyleisömäärästä.

Suomi kohtaa Kööpenhaminassa Tanskan 12. kesäkuuta ja Pietarissa Venäjän 16. kesäkuuta sekä Belgian 21. kesäkuuta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut