Jarkko Immosen ja Jani Tuppuraisen siirtyminen Jukureihin varmistui – JYP paljastaa uuden päävalmentajansa nimen perjantaina

Päämajapääty on Jukurien kannattajakatsomo Ikioma Areenalla. Vesa Vuorela

Niklas Pelkonen, Teemu Rauhala

Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen siirtyvät Mikkelin Jukureiden riveihin, Jukurit kertoo tiedotteessaan. Molempien sopimus on yksivuotinen.

– Olen päässyt kokemaan, mitä voittaminen edellyttää, ja tiedän, että silloin pienet asiat ovat suuressa roolissa, ensi viikolla 39 vuotta täyttävä Immonen kertoo tiedotteessa.

Jarkko Immonen JYPin treeneissä viime syksynä. Hanna Marjanen

– Hän [Immonen] tuo esimerkillään johtajuutta kaukaloon sekä erikoisosaamista erityisesti aloituksiin sekä ylivoimapeliin, kuvailee Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen tiedotteessa.

41-vuotias Tuppurainen on pelannut urallaan 16 Liiga-kautta. Jukureissa häneltä odotetaan tehoja, tiedotteessa kerrotaan.

Tuppurainen kuvattuna maaliskuussa. Risto Aalto

– Jani Tuppurainen tulee joukkueessa suoraan tuloksentekoyksikköön. Esimerkillään hän tulee myös auttamaan joukkueen nuorimpia pelaaja ensi kaudella, sillä Tuppurainen on esimerkkitapaus ammattiurheilijasta, Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

– Yhteisissä keskusteluissa huomasimme nopeasti, että sekä joukkueen että molempien pelaajien yhteiset intressit ja tavoitteet kohtasivat juuri oikealla tavalla. He tuovat joukkueeseen kaivattua osaamista erikoistilanteisiin sekä ennen kaikkea kokemusta, kehityspäällikkö jatkaa.

Molemmat kiekkoilijat päättivät eilen viimeiset kautensa JYPin miehistössä. Immonen ehti pelata JYPissä neljä edellistä ja Tuppurainen peräti kahdeksan edellistä kautta. JYP jäi eilisen tappionsa jälkeen ensimmäistä kertaa seuran historiassa runkosarjan viimeiseksi.

JYP tiedotti puolestaan keskiviikkona kertovansa tulevan päävalmentajansa nimen perjantaina. Päävalmentajan julkistustilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä KSML.fi:ssä.

Juttua päivitetty klo 14.09 tiedolla JYPin uuden päävalmentajan julkistamisesta.

JYP-legendat jättivät hyvästit Hippokselle – kuuntele Radio Keskisuomalaisen kattava paketti liigakauden päätöksestä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut