Podcast: JYP-legendat jättivät hyvästit Hippokselle – kuuntele Radio Keskisuomalaisen kattava paketti liigakauden päätöksestä

JYP-ikonit Jani Tuppurainen (vas.), Jarkko Immonen, Ossi Louhivaara ja Mikko Kalteva eivät jatka enää joukkueessa. Sami Saarenpää

Keskisuomalainen

JYP-konkarit Jani Tuppurainen, Jarkko Immonen, Ossi Louhivaara ja Mikko Kalteva pelasivat tiistaina viimeisen ottelunsa hurrikaaninutussa. Louhivaaran ja Kaltevan peliura päättyy tähän kauteen ja Tuppurainen ja Immonen siirtyvät Mikkelin Jukureihin. Radio Keskisuomalainen oli vahvasti mukana nelikon jäähyväistunnelmissa. Kuuntele podcastit alta.

Mikko Kalteva ja Ossi Louhivaara kertovat tunteikkaina juuri päättyneen uransa viimeisestä ottelusta sekä jakavat muiston ensimmäisestä ottelustaan jossa ovat pelanneet vastakkain.

Urheilutoimenjohtajan pestistä valmentajan pallille siirtynyt Mikko Viitanen summaa tapahtumia ja muistelee peliuransa JYPissä päättäviä pelaajia, joiden kanssa hän itsekin on ammattilaisurallaan pukukopin jakanut.

Jypin toimitusjohtaja Risto Korpela summaa päättyvän kauden. Arvostavin tuntein ja haikeana hän kiittää JYPissä uransa päättäneitä pelaajia ja kääntää katseen luottavaisin mielin tulevaan.

Syksyllä lomautettu JYPin päävalmentaja Pekka Tirkkonen kertoo kuulumisiaan ja tulevaisuudensuunnitelmiaan valmennustyössä ensi kauden osalta.

Uusiin tuuliin JYPistä suuntaava Jarkko Immonen kertoo pelihalujen olevan vielä tallella. Tulevasta seurasta vähäsanainen Immonen kiittää tunteikkaasti faneja ja joukkuekavereita hienoista muistoista jyväskylässä.

Puoli vuorokautta viimeisen JYPin paidassa pelatun ottelun jälkeen Jani Tuppurainen kertoo tunnelmiaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut