Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Huuhkajien hyökkääjä ei ehdi toipua EM-turnaukseen: "Todella ikävä uutinen"

Rasmus Karjalainen joutuu olemaan poissa harjoituksista vielä ainakin kuusi viikkoa. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Rasmus Karjalaisen toipuminen loukkaantumisestaan venyy niin, ettei häntä voida valita kesän EM-lopputurnausjoukkueeseen. Palloliitto kertoi asiasta perjantaina.

Karjalainen loukkaantui maaliskuussa ruotsalaisseuransa Örebron harjoituksissa saatuaan pallon päähänsä. Tilanteen vakavuus paljastui myöhemmin, kun todettiin, että kaulan verisuoni on revennyt. Örebro kertoi torstaina, että Karjalainen joutuu olemaan poissa harjoituksista vielä ainakin kuusi viikkoa.

– Todella ikävä uutinen. Puhuin "Rassen" kanssa puhelimessa, ja se oli yksi vähemmän mukavista puheluistani päävalmentajaurallani. Nyt on tietysti tärkeintä, että mies saadaan kuntoon. Mutta on tietysti selvää, ettei Rasse tule toipumaan siinä aikataulussa, että EM-kisavalinta olisi mahdollinen, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi.

– Se on varmasti iso pettymys, mutta hän on vahva tyyppi ja palaa tuostakin vahvempana. Minä ja koko Huuhkajien joukkue haluamme toivottaa Rasselle pikaista paranemista ja voimia kuntoutukseen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut