Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Uefa: Mestarien liigan välierät pelataan sovitusti Superliigan perustamisaikeiden aiheuttamasta kohusta huolimatta

Alkuviikosta 12 eurooppalaista suurseuraa ilmoitti uuden Superliigan perustamisesta. Sittemmin rajusti arvosteltu hanke otti pohjakosketuksen, ja alkuperäisestä tusinasta hankkeen takana ovat torstaihin mennessä enää espanjalaisjätit Barcelona ja Real Madrid sekä italialainen Juventus. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Jalkapallon miesten Mestarien liigan välieräpelit pelataan ensi viikolla sovitusti Euroopan Superliigan perustamisaikeiden aiheuttamasta kohusta huolimatta. Näin vakuutteli torstaina Euroopan jalkapalloliitto Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin.

Ceferin perusteli näkemystään muun muassa sillä, että välierien peruuntuessa Uefa kärsisi taloudellisia menetyksiä, kun televisiokanavat esittäisivät korvausvaatimuksia.

Alkuviikosta 12 eurooppalaista suurseuraa ilmoitti uuden Superliigan perustamisesta. Sittemmin rajusti arvosteltu hanke otti pohjakosketuksen, ja alkuperäisestä tusinasta hankkeen takana ovat torstaihin mennessä enää espanjalaisjätit Barcelona ja Real Madrid sekä italialainen Juventus.

Mestarien liigan välieräparit ovat Real Madrid–Chelsea ja PSG–Manchester City.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut