Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kalle Samooja golfaa kärkikamppailussa Teneriffalla

Samooja löi perjantaina tuloksen 66 eli viisi alle parin. AKU HÄYRYNEN / LEHTIKUVA

STT

Kalle Samooja jakaa kolmatta sijaa golfin Euroopan-kiertueen Teneriffalla pelattavassa kilpailussa, kun kilpailu on puolivälissä. Avauskierroksen torstaina seitsemän alle pariin eli 64 lyöntiin pelannut Samooja löi perjantaina tuloksen 66 eli viisi alle parin.

Samoojan alku perjantain kierrokselle oli hieno: avausreiällä eagle ja neljästä seuraavasta reiästä kolme birdieä.

– Lähdettiin rivakasti liikkeelle. Ykkösellä chippi pussiin ja perään hyvä "up&down" ja pari hyvää puttia, Samooja makusteli tiedotteessa.

– Vauhti tyssäsi vähän kasin bogiin. Ysistä eteenpäin jäi iso nippu paikkoja käyttämättä, takalenkillä kolme birdieä ja kaksi bogia tehnyt Samooja täydensi.

Samooja on neljän lyönnin päässä kisaa johtavasta Saksan Nicolai Von Dellingshausenista. Espanjan Pep Angles on toisena, lyönnin edellä Samoojaa sekä kolmea muuta pelaajaa.

Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen jakavat 48. sijaa ja Mikko Korhonen sijaa 65. He selvittivät tiensä jatkokierroksille, mutta Janne Kaske karsiutui kahdelta viimeiseltä kierrokselta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut