Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Olympiavoittaja ei mahtunut Norjan maastohiihtomaajoukkueeseen

Norjan Ragnhild Haga Rukalla marraskuussa 2018. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT–NTB

Pyeongchangissa 2018 naisten 10 kilometrin olympiavoittoon hiihtänyt ja kisoissa myös viestivoittoa juhlinut Ragnhild Haga kertoi maanantaina, ettei ole mukana tulevalla olympiakaudella Norjan maastohiihtomaajoukkueessa.

– Kiitos mukavista ja opettavaisista vuosista hiihtoliiton maajoukkueessa. Loppu oli äkillinen, mutta motivaatiota (ensi talven Pekingin) olympialaisiin riittää silti runsain mitoin, Haga kertoi Instagram-tilillään.

Norja julkistaa ensi kauden joukkueensa tiistaina. Haga harmitteli TV2:lle maajoukkuejohdon "priorisointia" maajoukkueen suhteen.

– Raskaaltahan tämä tuntuu, varsinkin kun itse olet niin motivoitunut. Vähän ikävää kuulla tuollaista priorisointia, he (maajoukkuejohto) sanoivat, että tulokseni ehkä riittäisivätkin, mutta haluavat enemmän sprinttihiihtäjiä maajoukkueeseen. Sprinttereitä ja pidempien matkojen hiihtäjiä on oltava sopiva yhdistelmä, mutta näyttäisi, että he keskittyvät kovasti sprintteihin kohti olympialaisia.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut