Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Paluun jalkapalloliigaan tehnyt KTP nappasi vieraista yllätyspisteen sarja-avauksessaan

Toni Rajamäki / STT

Jalkapalloliigaan reilun viiden vuoden tauon jälkeen palannut KTP avasi kautensa tasapelillä SJK:ta vastaan. Seinäjoella pelattu ottelu päättyi 1–1.

Otteluun altavastaajana lähteneelle KTP:lle riitti alun vahva rynnistys ja toisen puoliajan uhrautuva puolustuspelaaminen.

– Tähän voi olla hyvin tyytyväinen. Tarvitsimme hyvän alun kauteen luodaksemme uskoa tulevaan. Meille ei ole annettu paljoa mahdollisuuksia, mutta tiedämme pystyvämme menestymään tässä sarjassa, painotti KTP:n kapteeni David Ramadingaye.

Matias Lindfors iski kotkalaisten ainokaisen avausjaksolla. SJK:n Cristhian Valencia tasoitti toisen 45-minuuttisen alussa, mutta isännät eivät onnistuneet tekemään lisäosumia vahvasta paineistuksestaan huolimatta.

– Teimme tietyt jutut heikosti alussa, mutta toisella puoliajalla ei ollut enää mitään ongelmaa, ja saimme tarpeeksi maalintekopaikkoja, kertasi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

KTP:n suurin sankari oli maalivahti Anton Lepola, joka otti pari huipputorjuntaa pysäyttäen muun muassa Emmanuel Ledesman rangaistuspotkun.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut