Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Alvarez turvotti Saundersin silmäkulman ja saavutti ylemmän keskisarjan WBO-tittelin

STT–AFP

WBC- ja WBA-titteleitä hallinnut meksikolaisnyrkkeilijä Saul "Canelo" Alvarez kukisti britti-iskijä Billy Joe Saundersin kahdeksan erää kestäneessä ottelussa ja otti haltuunsa ylemmän keskisarjan WBO-tittelin.

Yhdysvaltojen Arlingtonissa käydyssä ottelussa Alvarez voitti vastustajan teknisellä tyrmäyksellä yli 73 000 katsojan edessä. Yleisömäärä on kaikkien aikojen suurin Yhdysvalloissa sisätiloissa nyrkkeilyottelua seurannut yleisö.

Saundersin taustajoukot heittivät pyyhkeen kehään sen jälkeen, kun nyrkkeilijä ei nähnyt enää kunnolla oikealla silmällään, jonka ympärys oli turvonnut pahasti Alvarezin lyöntien seurauksena.

Alvarez on voittanut ammattilaisurallaan 56 ottelua, joista 38 tyrmäyksellä. Hän on hävinnyt yhden ottelun ja tyytynyt kaksi kertaa ratkaisemattomaan. Saunders on voittanut 30 ottelua ja kärsi sunnuntain vastaisena yönä ensimmäisen tappionsa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut