Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Gianna Sisu kirkasti hopeasijansa oikealla hetkellä Vermossa

Kärkivaljakoiden takana matkannut Jukka Torvisen (vas.) ajokki Gianna Sisu (ei kuvassa) tsemppasi tasaisessa maaliintulossa parhaiten. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

Niko Haaranen / STT

Vermon raviradan vastikään lanseeraama Tuplaa voittosumma -lähtö kisattiin keskiviikkona enintään 5 000 euroa ansainneiden kesken. Hurjavauhtisen kilpailun muhkean ykköspalkinnon vei Isto Kuisman tallin Gianna Sisu.

Tuplaa voittosumma -lähdössä matkavauhti lipsahti rajuksi, ja taustallakin ravanneet saivat mahdollisuutensa otella parhaista paloista. Kärkivaljakoiden takana matkannut Jukka Torvisen ajokki Gianna Sisu tsemppasi tasaisessa maaliintulossa parhaiten ja ansaitsi 5 000 euron ykköspalkinnon.

Kahdeksan kertaa aikaisemmin kilpaa ravannut Gianna Sisu oli sijoittunut toiseksi peräti kuusi kertaa, mutta voittanut se ei ollut.

– Tuli kyllä oikeaan paikkaan avausvoitto, GIanna Sisun osaomistaja-valmentaja Isto Kuisma iloitsi.

– Kyllä lämmittää mieltä, että näin kävi. Se oli huippusuoritus hevoselta ja kuskilta.

Ala-Rantala tuplavoittaja

Kauhavalaisen Antti Ala-Rantalan ravireissu Vermoon sujui loistavasti, kun kahdella hevosella tuli kaksi voittoa.

Ala-Rantalan valmentama ja ohjastama mahtivireinen Kleppe Spödå otti jo kolmannen voittonsa vain yhdeksään päivään. Mr Marvelous toi Ala-Rantalalle toisen ykköstilan, kun runttasi lähtönsä parhaaksi johtavan rinnalta.

Toinen kerta toden sanoi

Suomessa toista kertaa kerran kisannut Borin T.N. ei pystynyt vielä huhtikuussa Lahdessa taustavoimiensa odottamaan esitykseen, mutta Vermossa 5-vuotias todisti kykynsä. Antti Teivaisen ohjastama ruuna sai vauhdikkaassa juoksussa loistoreissun johtavan takana, josta Juuso Holttisen valmennettava karkasi kirivaiheessa ylivoimavoittoon.

– Viimeksi mentiin hevosta etukäteen kehumaan. Aina, kun ennakkoon kehuu, ei mene silleen kuin luullaan. Hyvä, että se nyt onnistui, Antti Ruokonen Borin T.N.:n taustavoimista huokaisi.

Tammalähdössä Jarmo Saarelan ohjastama Tutuks tuli väkevimmin maaliin asti ja löi voittomatsissa vetotöistä vastanneen Suvelan Unelman lopulta helposti.

Toto65-voittoon ylsi myös Making Match. Täysosumalla voitti 214,92 euroa, viidellä oikein sai 9,72 euroa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut