Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Anni Vuohijoen olympiatavoite karkasi omista käsistä

Vuohijoki arvioi olevansa 220 kilon yhteistulokseen vaadittavassa kunnossa, mutta totesi ettei ole pystynyt siihen kilpailutilanteessa. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Painonnostaja Anni Vuohijoki jäi ilman tulosta tempauksessa Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa Kolumbian Calissa. Alle 64-kiloisten sarjassa olympiapaikkaa tavoitellut Vuohijoki kertoi Instagramissa , että olympiapaikka karkasi omista käsistä.

– Voi Anni, minkä teit, Vuohijoki aloitti julkaisunsa.

Vuohijoki kirjoitti olevansa 220 kilon yhteistulokseen vaadittavassa kunnossa, mutta hän ei ole pystynyt siihen kilpailutilanteessa.

– Urheilu on kovaa, koska kaksi ja puoli vuotta työtä voi mennä viemäristä alas yhden huonon päivän takia. Mutta se ei vie arvoa siltä, mitä olen kerännyt kokoon tänä aikana. Minulla on yhä mahdollisuus saada villi kortti tai jopa maapaikka Suomelle, mutta se ei enää ole omissa käsissäni, Vuohijoki kirjoitti englanninkielisessä julkaisussaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut