Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Magical Princess voitti Kuopio Stakesin

Perinteinen 4-vuotiaiden Suomessa syntyneiden lämminveristen sprintterikilpailu, Kuopio Stakes ravattiin lauantaina Sorsasalon kaviouralla.

Kahden hiitin kilpailun suosikkipari lähti finaaliin sisimmiltä radoilta vierekkäin. Magical Princess ja An-Dorra ravasivat alusta loppuun rinnakkain ja 10-vauhtisen kierroksen jälkeen voitosta nähtiin upea kamppailu.

An-Dorra oli maalisuoralla hetken edellä, mutta Pekka Korven Magical Princess vastasi urheasti ja kurkotti voittoon. Se tienasi ykkössijasta 29 000 euroa ajalla 11,1. Quite A Lover oli kärkiparin tuntumassa kolmas.

– Paljon kun yrittää, niin joskus pärjää, urallaan todella paljon saavuttanut Korpi sanoi voittajaseremonioissa.

– Kiihdytyksessä kurviin asti piti ajaa niin lujaa kuin päästiin. Finaalissa piti lähteä kovempaa kuin karsinnassa. Rinnalla juossut An-Dorra antoi painetta koko ajan ja loppuun asti. Niukin naukin Magical Princess pystyi pitämään voittoon. Ajattelin, että ajan viimeisellä sadalla metrillä ja sitkeästi tamma tuli, Korpi kertasi.

Sorsasalossa ratkaistiin molempien rotujen Kavioliiga-finaalien voittajat. Suurkilpailuja olivat myös SHKL Cupin finaali ja ensimmäistä kertaa ohjelmassa ollut Venice-ajo. Niissä maksettiin 10 000 euron ykköspalkinnot.

Lissun Eerikki jyräsi uudella rataennätyksellä 20,4 suomenhevosten finaalin voittoon. Ari Moilanen ajoi Pekka Luukkosen valmentamaa hevosta. Antti Ojanperän valmentama ja Santtu Raitalan ajama MAS Champ kiri viimeiseltä sijalta lämminverifinaalin voittoon. Molemmat palkittiin 20 000 eurolla. Lissun Eerikin taustajoukoista Minna Luukkonen kertoi, että oriin kesän päätavoite on Seinäjoen kuninkuusravit.

Seppo Markkulan ja Sipi Erkkilän Deep Blue Font ja Juha Utalan Poetry In Motion kukitettiin SHKL Cupin ja Venice-ajon voittajina. Uljas Suomalainen, Villikuti ja Main Stage veivät muut 75-kohteet. Rivi palautti 922,73 euroa.