Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missle Hill ja Don Fanucci Zet Umåkerin ravitähdet

Daniel Redénin valmennustalli juhli Umåkerin raveissa lauantaina. Missle Hill voitti Guldbjörkenin ja Don Fanucci Zet 5-vuotiaiden Berth Johanssons Memorialin.

Örjan Kihlström piti Missle Hillillä sisäradalta johtopaikan. Mika Forssin ajama Stall Nikkasen ja MP Silvan omistama Short In Cash lähti myös kovaa. Se sai selän eteensä, kun Lars Ingman Oy Ab:n Hachiko de Veluwe rymisteli eteenpäin.

Missle Hill piti vauhtinsa hyvin ja meni ykköseksi, vaikka Timo Nurmoksen Antonio Trot kiri takaa tosi kovaa. Se ehti kakkoseksi. Short In Cash jaksoi seitsemänneksi. Reima Kuislan Evaluate oli kahdeksas ja Hachiko de Veluwe kymmenes.

Don Fanucci Zet meni odotetusti keulaan 5-vuotislähdössä. Nurmoksen Brother Bill kiersi ensin rinnalle. Sen jälkeen Robert Berghin Hail Mary tuli johtavan kupeella.

Maalisuoralla nähtiin komea kamppailu. Kun Brother Bill nousi vielä rintamaan, niin kolme hevosta taisteli voitosta. Brother Bill laukkasi harmittavasti. Don Fanucci Zet ja Hail Mary tulivat maaliin aivan tasapäin. Elitloppetiin jo kutsuttu Don Fanucci Zet voitti muutamalla sentillä ja ajalla 12,7a/2140m. Mika Haapakankaan Gogobet Sisu oli kovassa seurassa hienosti neljäs.

Forss ajoi 75-voiton Jörgen Westholmin Cuencalla Klass II -sarjassa. Forss ajoi ensimmäisen voittonsa Petri Salmelan Leave Your Sox Onilla. Salmelan talliin meni kaksoisvoitto, kun Ladybug Lara oli toisena. Haapakankaan tallin BWT Devil oli kolmas.