Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Fernandez ja Gardner ajoivat Ajon tallille kaksoisvoiton Le Mansissa

Espanjalainen Raul Fernandez voitti Moto2-luokan puolentoista sekunnin erolla australialaiseen Remy Gardneriin. AFP / LEHTIKUVA

STT

Tallipäällikkö Aki Ajon kuljettajat Raul Fernandez ja Remy Gardner ajoivat kaksoisvoittoon ratamoottoripyöräilyn MM-sarjan viidennessä kilpailussa Le Mansissa. Espanjalainen Fernandez voitti Moto2-luokan puolentoista sekunnin erolla australialaiseen Gardneriin.

Kaksikko kiihdyttää muilta karkuun myös MM-pisteissä. Gardner on tasaisuutensa ansiosta MM-sarjan kärjessä pisteen erolla tallitoveriinsa.

Fernandez ja MM-sarjassa neljäntenä oleva britti Sam Lowes ovat molemmat ajaneet alkukaudesta kaksi voittoa. Italian Fabio di Giannantoniolla on yksi voitto. Gardnerilla on koossa kolme kakkossijaa sekä kolmos- ja nelossijat.

Australian Jack Miller voitti sateessa ajetun MotoGP-luokan. Kolmanneksi ajanut Ranskan Fabio Quartararo nousi MM-johtoon.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut