Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

EM-kärki karkasi suomalaissuunnistajilta Sveitsin sprinttirasteilla – "Vähän valju maku jäi"

Suomen Maija Sianoja oli 14:s suunnistuksen SM-kisojen sprinttimatkalla Sveitsissä. / Donatas Lazauskas Handout / Donatas Lazauskas / LEHTIKUVA

STT

Kärkisijat karkasivat suomalaissuunnistajilta sunnuntaina Sveitsin EM-kisojen sprinttimatkoilla. Euroopan mestaruudet Neuchatelissa menivät Ruotsiin, miehissä Emil Svenskille ja naisissa kestomenestyjä Tove Alexanderssonille.

Svensk kukisti miesten sprintissä toiseksi sijoittuneen Belgian Yannick Michielsin 13 sekunnilla. Suomalaisista paras, 31:nneksi sijoittunut ja tekniikkaongelmista kärsinyt Aleksi Niemi jäi kärjestä minuutin ja 10 sekuntia.

Alexandersson oli naisissa viisi sekuntia nopeampi kuin kisan kakkonen Sveitsin Elena Roos. Suomen Maija Sianoja oli 14:s, minuutin ja 24 sekuntia voittajaa jäljessä.

– Vähän valju maku jäi. Alkupuolella tuli aika paljon epäröintiä, eikä meno ollut riittävän sujuvaa. Tämän päivän taso ei riittänyt nyt kymppisakkiin, Sianoja kuvaili tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut