Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Savon Sanomat: KuPS-legenda Markku Hyvärinen on kuollut

KuPS-legenda Markku Hyvärinen jalkapallon Veikkausliigan ottelussa HJK-KuPS Helsingissä 12. syyskuuta 2014. MARTTI KAINULAINEN / LEHTIKUVA

STT

Kuopion Palloseuran jalkapallolegenda Markku Hyvärinen on kuollut 78-vuotiaana, kertoo Savon Sanomat . Hyvärinen menehtyi maanantaina pitkäaikaisen sairauden jälkeen.

Hyvärinen toimi KuPSissa monella vuosikymmenellä eri tehtävissä. Pelaajana hän saavutti seurassa Suomen mestaruuden ja voitti SM-sarjan maalipörssin 1966.

Seuraavalla vuosikymmenellä Hyvärinen toimi KuPSissa joukkueenjohtajana, kun seura saavutti kaksi Suomen mestaruutta ja kolme SM-hopeaa.

Syksyllä 1989 KuPS juhli Suomen cupin voittoa, kun joukkuetta valmensivat Hyvärinen ja Olavi Rissanen. 1990-luvulla Hyvärinen toimi seuran varapuheenjohtajana.

Hyvärinen työskenteli pitkään Savon Sanomissa. Hän aloitti Savon Sanomien levikkipäällikkönä 1966 ja jäi eläkkeelle 2002.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut