Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Gareth Boko ravasi Elitloppetiin

Ravikevään suurtapahtuma Elitloppet juostaan toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Jerry Riordanin valmentama Gareth Boko kiri Prinssi Danielin lähdön voittoon Gävlessä lauantaina. Ykkönen toi paikan Elitloppetiin, jossa on nyt 15 varmaa osallistujaa.

Disco Volante pystyi pitämään sisäradalta johtopaikan. Västerbo Grosbois eteni Disco Volanten rinnalle, avauspuolikas mentiin 07,4. Magnus A Djusen ajama Gareth Boko oli vahvin loppusuoralla ja kiri ykköseksi ajalla 09,6a/1609m.

Jerry Riordanilla on kaksi hevosta Elitloppetissa Aetos Kronos ja Gareth Boko. Heli Tarrimaa on kummankin hoitaja.

– Kun Elitloppet-paikka hankitaan, on mielestäni velvollisuus osallistua kisaan, Rioardan sanoi.

Gareth Bokon emänemä on Suomesta tuttu Heddi Bilto. Elitloppetin lopulliset lähtölistat valmistuvat sunnuntaina.

Suomalaismenestystä saatiin kylmäverilähdössä. Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon 5-vuotias Mo Sjur voitti DubbelCupen-finaalin ja 200 000 kruunua. Ulf Erikssonin ajama Mo Sjur porhalsi maalisuoralla selvästi vahvimmin. Joakim Elfving on valmentaja ja Sanna Kumanto hoitaja. Voittotulos oli hieno 23,1/2160m.

Kierros alkoi suosikki Van Gogh Z.S:n voitolla. Per Lennartsson ajoi Robert Berghin hevosen ykköseksi ajalla 12,2/2140m. Jonna Irrin ja Taneli Säteen Majestic Man kiri väkevästi ja otti Jorma Kontion ajamana kakkostilan ajalla 12,4. Atupemin SE-tulos on täsmälleen sama.