Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Zidane jätti Real Madridin päävalmentajuuden

Zidane jättää pestinsä vain päiviä sen jälkeen, kun Real päätti kautensa jäämällä Espanjan liigassa toiseksi. Kuva vuodelta 2019. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Zinedine Zidane on irtisanoutunut espanjalaisen jalkapallojätin Real Madridin päävalmentajan tehtävästä, seura kertoi torstaina sivuillaan.

Vuoteen 2022 sopimuksen Realin kanssa omannut ranskalainen Zidane kiisti hiljattain lehtitiedot, joiden mukaan hän oli jo kertonut pelaajilleen lähtevänsä seurasta.

– Nyt on aika kunnioittaa hänen päätöstään ja antaa kiitoksemme hänen ammattimaisuudestaan, sitoutuneisuudestaan ja intohimostaan kaikkien näiden vuosien aikana. Zidane on yksi Real Madridin suurista ikoneista, Real tiedotti.

Zidane jätti pestinsä vain päiviä sen jälkeen, kun Real päätti kautensa jäämällä Espanjan liigassa toiseksi. Paikallisvastus Atletico Madrid voitti mestaruuden kahden pisteen erolla Realiin.

Kausi oli jättiseuralle muutenkin pettymys, sillä Real taipui Mestarien liigan välierissä Chelsealle.

Zidanella saattaa olla edessä taukoa valmentamisesta, mutta hänet on kuitenkin jo huhuissa yhdistetty niin Ranskan maajoukkueen kuin italialaissuuruus Juventuksen valmennukseen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut