Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sanni Franssi leireilee tutusti Helmareiden mukana – Vilma Koivisto ja Katriina Talaslahti ovat maajoukkueen uudet kasvot

Sanni Franssi AP arkisto/Kaisa Estola-Haaranen

Riihimäeltä maailmalle ponnistanut, espanjalaisseura Real Sociedadissa pelaava Sanni Franssi on tutusti mukana Helmareiden leiriryhmässä.

Naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Anna Signeul on valinnut Helmareiden leiriryhmään kaksi ensikertalaista. A-maajoukkuetasolle on nostettu uusina pelaajina Vilma Koivisto Umeå IK:sta ja maalivahti Katriina Talaslahti Olympique Lyonnais'ta.

Naisten maajoukkueen harjoitusleiri järjestetään San Pedro del Pinatarissa, joka sijaitsee Murcian itsehallintoalueella Espanjassa.

Joukkue pelaa leirin yhteydessä kaksi maaottelua. Helmarit kohtaa 11. kesäkuuta San Pedro del Pinatarissa Puolan ja 14. kesäkuuta hieman etelämpänä itärannikolla Cartagenassa Venäjän.

Helmarit aloittaa MM-karsinnat 21. syyskuuta ottelulla Slovakiaa vastaan. Suomi kohtaa myöhemmin syksyllä karsinnoissa Georgian, Irlannin ja Ruotsin.

MM-lopputurnaus pelataan 2023 Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut