Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pisteet jalkapalloliigaa johtavalle HJK:lle, kirikehut AC Oululle ja nuorisokaartille – "Parannamme koko ajan"

Jalkapalloliigaa johtava HJK otti perjantaina yllätyksettä pisteet sarjataulukkojumbo AC Oulu -ottelusta. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

Tomi Siren / STT

Jalkapalloliigaa johtava HJK otti perjantaina yllätyksettä pisteet sarjataulukkojumbo AC Oulu -ottelusta. Klubi karkasi kolmen maalin päähän, mutta vierasjoukkue sai enemmän kuin kosmeettisen kavennuksen Miika Koskelan komealla puskuosumalla.

– Kolme pistettä, mutta pelillisesti emme voi olla kauhean tyytyväisiä suoritukseemme, HJK:n valmentaja Toni Koskela ruoti.

Avausjaksolla Klubille näyttäytyi sauma isoonkin karkuun. Slovenialaistähti Filip Valencic laukoi puolivolleylla avausosuman, mutta sitten taukosi.

HJK hallitsi, pörräsi tehottomasti, kunnes se viimeisteli kahdesti parin minuutin tehojaksolla.

Lopputaisto oli parasta. Kentälle kaksi minuuttia aiemmin vaihdettu oululaisten 16-vuotias debytantti Otso Liimatta tarjosi kulmapotkun, jonka 17-vuotias Koskela puski 72. minuutilla etukulmasta HJK-vahti Hugo Kedon taakse.

– Iso hatunnosto, sanoin myös pelaajille, viides peli ja parannamme koko ajan, AC Oulun valmentaja Jyrki Ahola kiteytti.

Pieni jossiteltavakin jäi, kun Aholalla keitti 52. minuutilla 1–0-tilanteessa.

– Jäikö vähän pilkku viheltämättä? Kaikki tunsi sillä hetkellä, että se on pilkku. Minä sain siitä sitten keltaisen (kortin), Ahola kuvasi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut