Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Djokovic ylistää Osakan vetäytymispäätöstä: "Toivon, että hän palaa entistä vahvempana"

Djokovic (kuvassa) pitää Naomi Osakan vetäytymistä Ranskan avoimista rohkeana vetona. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Tenniksen miesten maailmanlistan ykkösnimi Novak Djokovic pitää Naomi Osakan vetäytymistä Ranskan avoimista rohkeana vetona. Osaka kertoi ennen turnausta, että hän on kärsinyt otteluiden jälkeisistä haastattelutilanteista henkisesti. Japanilaistähteä on vuosien ajan vaivannut myös masennus.

– Tuen hänen ratkaisuaan täysin. Mielestäni Naomi oli todella rohkea vetäytyessään kilpailusta. Olen todella pahoillani siitä, että hän on joutunut kokemaan kovia, serbialaispelaaja totesi avausottelunsa jälkeen.

– Jos hänen tarvitsee ottaa etäisyyttä tähän kaikkeen ja ladata akkujaan rauhassa, hänen on silloin tehtävä niin. Toivon, että hän palaa takaisin entistä vahvempana, Djokovic lisäsi.

Japanilaistähti ilmoitti turnauksen alla, ettei hän aio osallistua Ranskan avointen mediatilaisuuksiin. Tämän seurauksena järjestäjät rankaisivat Osakaa 15 000 dollarin eli 12 270 euron sakolla, johon naisten tenniksen maailmanlistan kakkospelaaja reagoi lopettamalla turnauksen saman tien.

– On parasta turnauksen, muiden pelaajien ja oman hyvinvointini kannalta, että vetäydyn turnauksesta, jotta kaikki voivat keskittyä Pariisissa jatkuviin tennispeleihin, maailmanlistalla toiseksi sijoitettu Osaka kirjoitti maanantaina Twitter-tilillään .

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut