Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jääkiekon CHL-liiga heitti valkovenäläisjoukkueen sivuun liigasta

CHL perui villin kortin Valko-Venäjän mestaruusjoukkueelta. Päätöksessään liiga viittaa toukokuun lopun tapahtumiin, kun Valko-Venäjä pakotti lentokoneen laskeutumaan lentokentälleen. AFP / LEHTIKUVA

STT

Jääkiekon Mestarien liiga CHL on perunut Valko-Venäjän mestarijoukkueen Junost Minskin saaman villin kortin ensi kauden CHL:ään.

– Valko-Venäjän viimeaikaisten tapahtumien ja niihin liittyvien epävarmuustekijöiden myötä matkustaminen Minskiin ja sieltä pois on käynyt vaikeaksi, eikä tulevaa tilannetta pysty ennakoimaan. Meidän Euroopan laajuisessa kilpailussamme joukkueiden, fanien, virkailijoiden, sponsoreiden ja palveluntarjoajien on voitava matkustaa ja majoittua turvallisesti, CHL tiedotti.

– Valko-Venäjällä on elinvoimainen historia CHL:ssä ja se pysyy kunnioitettuna yhteistyökumppanina. Kiitämme Junost Minskiä ja Valko-Venäjän jääkiekkoliittoa sitoutumisesta näinä haastavina aikoina.

CHL ei ole vielä päättänyt, kuinka Junost Minskin paikka liigassa täytetään.

– Eri vaihtoehtoja tutkitaan ja käydään läpi tulevina viikkoina.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut