Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Glen Kamara kehuu Huuhkajien EM-hotellia ja sanoo olevansa täydessä pelikunnossa

Glen Kamara kuuluu Huuhkajien tärkeimpiin pelaajiin, ja viime viikolla pelatussa Viro-ottelussa hän sai tällin polveensa. Se sai päävalmentaja Markku Kanervan ja joukkueen kannattajien ilmeet vakaviksi. Kaikki on kuitenkin kunnossa.

Kamaran puuttuminen olisi ollut iso takaisku Suomen miesten jalkapallomaajoukkueelle, joka aloittaa EM-lopputurnausurakkansa lauantaina Tanskaa vastaan.

– Sain osuman aikaisessa vaiheessa peliä. Oloni on hyvä ja jalka OK, Kamara kertoi tiistaina tiedotustilaisuudessa.

Kööpenhaminassa pelattavan Tanska-ottelun jälkeen Huuhkajat kohtaa ensi viikon keskiviikkona Pietarissa Venäjän. Alkulohkon päätöspelissä vastaan tulee Belgia 21. kesäkuuta Pietarissa.

Joukkue asettui maanantaina turnauksen majapaikkaansa, joka sijaitsee Pietarin tuntumassa Repinossa eli entisessä Kuokkalassa. Hotelli on varattu pelkästään Suomen joukkueelle. Koronatilanteen takia varotoimet ovat tiukkoja.

– Hotelli on hyvä. Täällä on paljon fasiliteetteja, joita voimme käyttää. Kaikki on mennyt hyvin, ja odotan innolla avausotteluamme, keskikenttäpelaaja Kamara kertoi.

Vaikea Tanska-ottelu edessä

Koronatilanteen takia pelaajat majoittuvat hotellihuoneissaan ilman huonekavereita. Kamara kertoo, että yleensä hänen huonekaverinaan on Huuhkajissa Pyry Soiri, joka on mukana myös EM-ryhmässä.

Kamara sanoo, että aika hotellilla kuluu muun muassa konsolipelien avulla. Toki joukkueen vapaa-aikaan kuuluu myös liikuntaa, sillä hotellilla on muun muassa uima-allas, koripallokenttä ja kuntosali.

– Pelasimme tänäänkin vähän koripalloa, Kamara sanoi.

Nimekäs ja viime aikoina vahvasti pelannut Tanska on Suomea vastaan suosikki.

– Vahva joukkue, jossa on loistavia pelaajia eri pelipaikoilla. He ovat saaneet hyviä tuloksia suuria jalkapallomaita vastaan. Siitä tulee vaikeaa, mutta odotan haastetta, Kamara luonnehti Tanskaa.