Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

HIFK:n kaksi nimeä pelasi itsensä historiankirjoihin Kotkassa

HIFK:n Jusif Ali iski KTP:tä vastaan uransa ensimmäisen osuman. Arkistokuva toukokuulta. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

Miska Miettinen / STT

Jalkapalloliigassa KTP:n luvuin 2–0 voittaneen HIFK:n maalivahti Calum Ward ja hyökkääjä Jusif Ali painoivat nimensä torstaina pääsarjan historiankirjoihin. Ensiksi mainittu debytoi maalilla, jälkimmäinen iski uransa ensimmäisen osuman.

Ali aloitti uransa maalivahtina, mutta torstaina sille tontille ei ollut tarvetta. Bournemouthista ensiksi lainalle tullut, mutta sitten kauden mittaisen sopimuksen tehnyt Ward kun oli varma. KTP ei tosin maalipaikoilla juhlinut.

– Interiä vastaan ei lähtenyt, mutta tässä pelissä onnistui kaikki, mitä haluttiin. Maali tuntui hyvältä, mutta lisää pitää saada, tolppaankin ampunut Ali iloitsi.

– Calum pelasi tosi hyvin! Kaikkihan meidän veskarit on hyviä, joten itse ei sinne tarvitse mennä.

KTP:n kotipeliin pääsi tällä kaudella ensimmäisen kerran katsojia, ja ottelua seurasi 2 511 silmäparia. KTP:n Anton Eerolan pariin kertaan saama kova kohtelu ja HIFK:n Mosan kaatuminen nurmeen kiehuttivat yleisöä.

– Yleisö tuo buustia, pystyy jotenkin eläytymään enemmän. Oli tämä minultakin hyvä suoritus.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut