Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JJK kohtaa Harjulla sarjakärki Herculeksen – seuraa ottelua tästä

JJK Jyväskylä jatkaa kauttaan tänään kello 16, kun joukkue kohtaa Harjulla miesten jalkapallon Kakkosen C-lohkon kärkijoukkue Herculeksen Oulusta.

– Sarjakärki tulee vastaan, joten se on iso peli kaikin puolin. Hercules on selkeästi ilmoittanut sarjanousun tavoitteekseen. Katsotaan, miten pärjätään heidän kanssaan, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen ennakoi.

Hercules on voittanut kuudesta pelaamastaan ottelusta neljä, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kerran. JJK:lla on neljästä ottelusta kasassa kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio.

– Meillä ei ole enää katsomorajoituksia. Turvavälit on pidettävä ja kasvomaskisuositus on edelleen. EM-kisoissakin päivän ensimmäinen peli on vasta kello 19, joten Harjulle kannattaa tulla katsomaan, kun vastassa on sarjan paras joukkue, Vesalainen muistutti.

JJK:n edellinen kotipeli OLS:ää vastaan keräsi Harjulle 565 katsojaa.

JJK–Hercules-ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla. JJK:n pelejä viime kaudesta lähtien selostanut Tapio Suominen ei selosta ottelua, eikä hänelle löydetty korvaajaa. Vesalainen vahvisti sunnuntaina, että Suomisen poissaolon takia ottelulähetys tulee kokonaan ilman selostusta.

– Korvaava selostaja Arttu Hämäläinen tulee sitten seuraavaan peliin.

JJK:n seuraava kotipeli on närpiöläistä Närpes Kraftia vastaan 30. kesäkuuta.

Vesalaisen mukaan Suomisen poissaoloon ei ole mitään erityistä syytä.

– Suominen itse ilmoitti, että hän ei pääse selostamaan. Hän palaa sitten kun pääsee, Vesalainen sanoi.