Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Itävallan jalkapallopomo kiisti tasapeliaikeet Ukrainaa vastaan – "Olisi kaikin tavoin väärä taktiikka"

Itävallan jalkapalloliiton puheenjohtaja Leo Windtner kiistää, että maan EM-joukkue pelaisi maanantaina vain tasapelipisteestä. AFP / LEHTIKUVA

STT

Ukraina ja Itävalta ratkovat jalkapallon EM-lopputurnauksen C-lohkon toisen ja kolmannen sijan, kun joukkueet kohtaavat maanantaina lohkon päätöskierroksen ottelussa Bukarestissa.

Molemmat joukkueet ovat kolmessa pisteessä, ja ainakin Ukrainan luulisi olevan tyytyväinen päätösottelun tasapelipisteeseen. Tasapeli varmistaisi joukkueelle lohkon kakkossijan lohkovoiton varmistaneen Hollannin takana.

Itävalta jäisi tasapelillä lohkossa kolmanneksi heikomman maalieron takia, mutta neljä pistettä takaisi joukkueelle hyvät asemat lohkokolmosten vertailuun. Kisojen kuudesta alkulohkosta neljä parasta lohkokolmosta nappaa paikan turnauksen pudotuspeleihin.

Itävallan jalkapalloliiton puheenjohtaja Leo Windtner kiistää kuitenkin, että joukkue pelaisi maanantaina vain pisteestä.

– En usko, että voimme tehdä niin. Olisi kaikin tavoin väärä taktiikka pelata vain pisteestä, Windtner sanoi itävaltalaislehti Kurierin mukaan.

Lohkon toisessa ottelussa Pohjois-Makedonia yrittää avata arvokisapistetilinsä Hollannin kustannuksella. Ukraina–Itävalta ja Amsterdamissa pelattava Pohjois-Makedonia–Hollanti alkavat maanantaina kello 19 Suomen aikaa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut