Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Heliövaara jatkoon Wimbledonin nelinpelissä, Kontisen urakka päättyi

Harri Heliövaara. MIKKO STIG / LEHTIKUVA

STT

Suomen Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool etenivät Wimbledonin tennisturnauksen miesten nelinpelissä 16 parhaan joukkoon.

Heliövaara ja Glasspool voittivat toisella kierroksella Britannian Alastair Grayn ja Aidan McHughin 4–6, 6–3, 8–6. Molemmat parit ovat turnauksessa sijoittamattomia. Voitto on komea suoritus, sillä Glasspoolilla oli ilmeisesti loukkaantumisen takia selviä vaikeuksia liikkumisessaan.

Heliövaara ja Glasspool kohtaavat seuraavaksi Puolan Lukasz Kubotin ja Brasilian Marcelo Melon, jotka on sijoitettu kahdeksanneksi.

Heliövaara pelaa Wimbledonissa ensimmäistä kertaa grand slam -turnauksen pääsarjassa. Avauskierroksella hän voitti Glasspoolin kanssa hollantilaiset Wesley Koolhofin ja Jean-Julien Rojerin.

Henri Kontisen nelinpeliurakka sen sijaan päättyi toiselle kierrokselle. Kontinen hävisi ranskalaisparinsa Edouard Roger-Vasselin kanssa Italian Simone Bolellille ja Argentiinan Maximo Gonzalezille 6–7 (5–7), 2–6. Kontinen ja Roger-Vasselin oli sijoitettu Wimbledonissa 11:nneksi. Bolelli/Gonzalez on sijoittamaton pari.

Perjantaina Kontinen hävisi britti Heather Watsonin kanssa sekanelinpelin avauskierroksen ottelunsa..

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut