Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jasin Assehnoun ratkaisi pilkulta – SJK metsästää edelleen historiansa ensimmäistä voittoa Lahdesta

Seinäjoen Jalkapallokerho ei ole vielä koskaan onnistunut voittamaan FC Lahtea sen kotikentällä. Sunnuntain miesten jalkapalloliigan kierroksella seinäjokisilla oli siihen loistavat mahdollisuudet, mutta kun ei kelvannut, niin ei kelvannut.

FC Lahti oli puoliajalla tappiolla 0–1, mutta nousi toisella puolikkaalla 2–1-voittoon. Ratkaisuosuman laukoi pari minuuttia ennen loppua rangaistuspotkusta Jasin Assehnoun.

– Pallo sujahti käsieni alta. Olin hyvin lähellä torjuntaa. Ottaa isosti päähän. Tappio syö senkin takia, että meillä oli paremmat paikat kuin vastustajalla. Olisimme mielestäni ansainneet vähintäänkin tasapelin, SJK:n maalilla pelannut Jesse Öst sanoi.

Lahtelaisten 1–1-osuman syöttänyt 19-vuotias Pyry Lampinen pelasi kauden ensimmäiset minuuttinsa liigassa. Selän rasitusmurtuma piti hyökkääjälupauksen kolme ja puoli kuukautta sivussa.

– Tuntui upealta juosta puoliajan jälkeen kentälle. Tätä hetkeä olen odottanut pitkään. Nyt ainoa tavoite on pysyä kunnossa ja nauttia futiksesta, Lampinen sanoi.

FC Lahti ohitti sarjataulukossa SJK:n ja nousi neljänneksi.