Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JJK kohtaa Harjulla GBK:n – katso ottelua suorana lähetyksenä kello 18.30

JJK Jyväskylä pelaa tänään Harjulla kello 18:30 kokkolalaista Gamlakarleby BK:ta vastaan. JJK on voittanut tähän mennessä kaikki neljä tämän kauden kotiotteluaan jalkapallon Kakkosen C-lohkossa. JJK:n maalivahti Aati Riihimäki uskoo vahvasti, että kotitaika pitää myös GBK:ta vastaan.

– Ollaan oltu vahva kotijoukkue tähän mennessä ja tarkoitus olisi kyllä pitää se edelleen, että kukaan ei meiltä himassa pisteitä vie, Riihimäki sanoo.

GBK on miesten jalkapallon Kakkosen sarjataulukon hännillä, kun joukkue on onnistunut voittamaan kauden yhdeksästä ottelustaan vain yhden.

– Se joukkue on vaihtunut viime vuodesta paljon. Ilmeisesti he kuitenkin yrittävät pelata jalkapalloa, eivätkä lähde vaan lämimään palloa. Eli pelaava jengi on vastassa, Riihimäki arvioi.

JJK:n puolustus on tällä kaudella toiminut, sillä joukkue on päästänyt seitsemässä ottelussa vain neljä maalia, mikä on vähiten koko Kakkosessa kaikki lohkot huomioiden.

Jo neljä nollapeliä tällä kaudella pelannut Riihimäki kehuu joukkueen hyvää yhteishenkeä, mikä näkyy myös puolustamisessa.

– Joukkueen kesken on tosi kivaa. On paljon helpompaa, kun saa pelata hyvien ystävien kanssa. On päästy tosi hyvin hioutumaan yhteen ja ollaan saatu varsinkin puolustus tosi tiiviiksi ja selkeäksi. Se on tosi iso vahvuus. Helppohan siinä on takana olla, kun ei paljoa tarvitse hommia tehdä, että saa nollapelejä.

JJK–GBK-ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Ottelun selostaa Arttu Hämäläinen.