Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Castren viiden lyönnin päässä kärjestä LPGA-golfissa

Golfin ammattilaispelaaja Matilda Castren on viiden lyönnin päässä kärjestä, kun LPGA-kiertueen kilpailu on puolivälissä Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa. Castren pelasi toisen kierroksen 69 lyönnillä ja on yhteistuloksessa 7 lyöntiä alle parin.

Kisaa johtaa japanilainen Nasa Hataoka yhteistuloksella 130 lyöntiä (–12).

Castren teki toisella kierroksella kolme birdieä ja yhden bogin. Väylälle seitsemän tullut bogi oli hänen ensimmäisensä kilpailussa.

Ohion Sylvaniassa pelattavan turnauksen palkintoarvo on kaksi miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Turnaus jatkuu tänään lauantaina.

Castren kotiyleisön eteen

Castren teki kesäkuun puolivälissä suomalaista golfhistoriaa, kun hän voitti naisten LPGA-kiertueen turnauksen Kaliforniassa. Viime viikolla hän sijoittui Texasissa pelatussa kisassa toiseksi.

Tokion olympiaturnauksessa pelaava Castren pääsee kotiyleisön eteen ensi viikolla, kun hän osallistuu kutsuttuna Euroopan-kiertueen kisaan Turussa. Euroopan-kiertuetta pelataan Suomessa kymmenen vuoden tauon jälkeen.