Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

AC Oulun uudet vahvistukset järjestivät jymypaukun – HJK:lle kauden avaustappio Oulussa

Matti Ahola / STT

Oulussa nähtiin lauantai-iltana jalkapallon miesten liigakauden suuryllätys, kun sarjajumbo AC Oulu voitti tappioitta edenneen sarjakärki HJK:n 2–1.

AC Oulu näytti pelillisesti ja kokoonpanon puolesta aivan toiselta joukkueelta kuin se on aikaisemmin kauden aikana näyttänyt. Toisen jakson alussa kentällä olivat kaikki viisi uutta lainamiestä, ja heistä kaikki näyttivät otteillaan olevansa ammattimiehiä.

AC Oulun maalit merkittiin uusien vahvistusten nimiin. Johtomaalin teki Liechtensteinin maajoukkuemies Dennis Salanovic, ja 2–1-voittomaalin puski 76. minuutilla hivenen onnekkaasti nigerialainen laitapuolustaja Lucky Opara.

AC Oulun HJK-taustainen päävalmentaja Jyrki Ahola otti kauden ensimmäisen kotivoiton ilolla vastaan.

– Kaikki varmaan näkivät, että joukkueeseemme tuli laatua. Meille tuli paljon nopeutta ja uhkaa, mitä on aiemmin puuttunut. Isoin juttu on se, että kun tuli hyviä pelaajia, niin jokainen meidän aikaisempi pelaaja näyttää paremmalta, Ahola tuumi.

Voitollaan AC Oulu jätti sarjan jumbopaikan KTP:lle. HJK jatkaa sarjan kärjessä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut