Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vermon Tammatähdessä ei parhaasta tarvinnut jossitella – Her Royal Highness oli ylivoimainen

Kouvolalaisen Tiina Poikolaisen valmentama Her Royal Highness osoitti mahtikuntoa keskiviikkona Vermon tammakisassa. Se jyräsi vakuuttavalla suorituksella parhaaksi toiselta radalta ilman vetoapua.

Jukka Torvisen ohjastama Her Royal Highness hankki yliotteen keulassa ravanneesta Scarlet Hellosta hyvissä ajoin. Kun Torvinen antoi ajokilleen menoluvan maalisuoralla, se karkasi herkällä tyylillä muista, eivätkä selvästi enemmän tienanneet Selene Lune ja Gloria Web ehtineet kuin kakkosvääntöön.

– Paikka johtavan rinnalla ei ollut eka paikka, missä halutaan ajaa. Luotin tammaan, kun tiesin sen olevan huippukunnossa. Silloin tuolta paikalta on helppo ajaa, kun tietää hevosen sen selvittävän, Jukka Torvinen kertoi voittajahaastattelussa.

Vonkari voittaa vaan

Salossa asuvan Juha Lindroosin valmentama ja omistama Vonkari kilpaili ensimmäistä kertaa urallaan pitkällä matkalla. Santtu Raitalan ajokki selvitti uuden kilpailumatkan voitokkaasti, ja sen ykköstila oli kauden seitsemäs yhtä monessa kisassa.

– Tilanne ei koko ajan optimaaliselle näyttänyt. Kova kärkipari pääsi karkuun, mutta tällä on hyvä pätkänopeus näihin sarjoihin, Santtu Raitala kertoi voittajasta.

Minna Rampan valmentama Grainfield Emma avasi lähtöauton takaa hurjaa kyytiä liikkeelle ja ohitti suursuosikki Blue Max Innin kiihdytyksessä. Seppo Markkulan ohjastama tamma ravasi kärkipaikalla koko matkan ajan ja jätti oriit ja ruunat keulavoitossaan taakseen.

Mikkeliläisen Päivi Hämäläisen suojatti Redonline kiri Tuplaa voittosumma -lähdössä suuryllätykseen. Antti Ala-Rantalan valmentama ja ohjastama Enzo Victory hallitsi lähtöään kärkipaikalta. Iikka Nurmosen ohjastama Pitaraq voitti vauhdikkaan kirinsä päätteeksi.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 4037,18 euroa, viidellä oikein sai 66,70 e.

Eri-Aaronin Patsaskilpailussa porilaisen Jouni Miettisen valmentama Jättipotti Pee kiri yllätysykköseksi.