Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

NHL varasi ensi kauden sarjaohjelmaansa aikaa olympialaisille

NHL:n verkkosivujen mukaan runkosarja alkaa 12. lokakuuta, kun hallitseva mestari Tampa Bay isännöi Pittsburghia, ja tuore laajennusjoukkue Seattle kohtaa vieraskaukalossa Las Vegasin. AFP / LEHTIKUVA

Petteri Ikonen / STT

Jääkiekon NHL:n tulevan kauden sarjaohjelmassa on paikka Pekingin talviolympialaisille, vaikka NHL-pelaajien osallistuminen viiden renkaan kisoihin on vielä epävarmaa. NHL, pelaajayhdistys NHLPA ja Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF vääntävät edelleen maailman parhaiden pelaajien osallistumisesta.

Varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa julkaistussa ohjelmassa ei ole merkitty pelejä aikavälille 3.–22. helmikuuta. Pekingissä kisataan 4.–20. helmikuuta. Miesten jääkiekkoturnaus alkaa 9. helmikuuta ja huipentuu loppuotteluun kisojen päätöspäivänä.

NHL:n verkkosivujen mukaan runkosarja alkaa 12. lokakuuta, kun hallitseva mestari Tampa Bay isännöi Pittsburghia, ja tuore laajennusjoukkue Seattle kohtaa vieraskaukalossa Las Vegasin. Kohtaaminen on sarjan uusimpien joukkueiden ottelu, koska Las Vegas aloitti sarjassa neljä vuotta sitten. Seattle pääsee kotikaukaloon ensimmäisen kerran 23. lokakuuta viiden ottelun vieraskiertueen jälkeen.

Sarjaohjelmassa on kaksi ulkoilmaottelua ja tähdistöottelutapahtuma, jolle on varattu paikka olympiatauon alkuun.

Jos NHL-pelaajat osallistuvat olympialaisiin, runkosarja päättyy 29. huhtikuuta. Jos olympiamatka ei toteudu, NHL rukkaa uusiksi loppukauden ohjelmaansa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut