Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Susijengin pelaaja jätti Utahin yliopiston ja siirtyi ammattilaiseksi Belgiaan

Mikael Jantunen, 21, on pelannut maajoukkueessa 23 ottelua, pussittanut 6,5 pistettä ottelussa ja kahminut 4,2 levypalloa. VILLE VUORINEN / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten koripallomaajoukkueesta tuttu Mikael Jantunen pelaa ensi kaudella Belgian liigan menestysseura Oostendessa. Kaksi edellistä kautta vierähtivät yliopistokoripallon parissa Utahissa.

– Päällimmäisin tavoitteeni on voittaa seuran kanssa mahdollisimman paljon. Lisäksi pyrkimyksenä on saada lisää kokemusta ja kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Tarkoituksena on tehdä kovaa työtä ja ansaita isoja peliminuutteja, 205-senttinen Jantunen mietiskeli tiedotteessa.

Pelaaja pyöritteli paria vaihtoehtoa.

– Mestareiden liigan paikka oli todella iso plussa, joka helpotti päätöksentekoa. Kiva päästä pelaamaan kansainvälistä sarjaa ja vähän ottaa mittaa Lassin (Tuovi) Strasbourgistakin kauden aikana, Jantunen viittasi maajoukkueen taustoilta tuttuun valmentajaan.

Jantunen, 21, on pelannut maajoukkueessa 23 ottelua, pussittanut 6,5 pistettä ottelussa ja kahminut 4,2 levypalloa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut