Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Suomalaisilla onnistunut olympiapäivä – Kallioinen skeetin kärkitaistossa, Tapper toisena ja Tenkanen neljäntenä purjehduksessa, Hulkko ui välieriin

Kaarle Tapper oli Laser standard -luokan ainoaksi jääneessä lähdössä toinen. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Suomalaisten suoritukset Tokion olympialaisissa 25. heinäkuuta:

Ammunta: Eetu Kallioinen rikkoi 74/75 kiekkoa miesten skeetin peruskilpailun kolmessa ensimmäisessä sarjassa ja on vahvasti kärkitaistelussa. Lari Pesonen kirjautti avauspäivänä tuloksen 71. Skeetin toinen päivä kilpaillaan maanantaina. Peruskilpailua ammutaan vielä 50 kiekon verran, minkä jälkeen kuusi parasta jatkaa loppukilpailuun.

Purjehdus: Kaarle Tapper oli Laser standard -luokan ainoaksi jääneessä lähdössä toinen. Tuula Tenkanen on Laser radialissa kahden lähdön jälkeen neljäntenä (lähtösijat yhdeksäs ja kuudes). Tuuli Petäjä-Sirén otti RS:X-purjelautailussa sijat 11:s, 15:s ja 18:s. Kokonaistilanteessa Petäjä-Sirén on sijalla 14.

Uinti: Ida Hulkko ui välieriin 100 metrin rintauinnissa oltuaan alkuerien seitsemäs. Hulkko ui ajan 1.06,19 parantaen omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä. Välierät uidaan maanantaina. Myös Mimosa Jallow paransi omissa nimissään ollutta Suomen ennätystä, kun hän ui 100 metrin selkäuinnissa ajan 1.00,06. Jallow oli alkuerien 17:s ja karsiutui välieristä ensimmäisenä uimarina.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut