Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Seitsemästi yrittänyt Interin Källman ensimmäisenä puoleen tusinaan maaliin – "Alkoi jopa naurattaa, kun maalia ei ollut tulla"

Sinetin ottelulle upotti 90. minuutilla rangaistuspotkusta Benjamin Källman, joka siirtyi kuudella osumallaan maalintekijätilaston kärkeen. Kuva huhtikuulta ottelusta Inter-KuPS. Roni Lehti / LEHTIKUVA

Pasi Peltola / STT

Miesten jalkapalloliigassa pisteiden makuun kolmessa edellisessä ottelussaan päässyt IFK Mariehamn ei pystynyt jatkamaan FC Interin kampittamista. Yli viisi viikkoa voitotta pelanneet turkulaiset veivät pisteet Ahvenanmaalta mukanaan maalein 2–0.

Ratkaisumaalin tykitti vieraiden rajaheittokikan ja Timo Furuholmin jättösyötön jäljiltä Taiki Kagayama, 25. Maali oli japanilaisen kauden kolmas. Porilaisen Musan Salaman ja Kokkolan Pallo-Veikkojen kautta Interiin kulkeutunut Kagayama viimeisteli turkulaisseuralle viime kaudella neljästi.

Sinetin ottelulle upotti 90. minuutilla rangaistuspotkusta Benjamin Källman, joka siirtyi kuudella osumallaan maalintekijätilaston kärkeen. Källman, 23, sai verkon heilumaan vasta ottelun seitsemännellä laukauksellaan.

– Pääsin moneen paikkaan. Oli siinä huonoa tuuriakin, mutta myös maalivahti Oskari Forsmanilta hyviä suorituksia. Alkoi jopa naurattaa, kun maalia ei ollut tulla, Källman totesi.

Peli oli Interin ylivoimaa. Vieraat veivät nimiinsä laukaustilaston peräti 17–3 ja vedot maalia kohti jopa 12–1. Myös kulmapotkutilasto meni Interin nimiin 12–1.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut