Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Yhdysvaltalaisuimari Caeleb Dressel rikkoi oman maailmanennätyksensä 100 metrin perhosuinnissa

Caeleb Dressel otti Tokion olympialaisissa jo kolmannen kultamitalinsa. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT–AFP

Yhdysvaltalaisuimari Caeleb Dressel on rikkonut Tokiossa oman maailmanennätyksensä miesten 100 metrin perhosuinnissa. Samalla Dressel otti Tokion olympialaisissa jo kolmannen kultamitalinsa.

Kaksinkertainen maailmanmestari ui maaliin ajalla 49,45. Miehen aiempi ennätys oli vuoden 2019 maailmanmestaruuskisoista, joissa hän kellotti ajan 49,50.

Toiseksi lauantaisessa perhosuintifinaalissa tuli unkarilainen Kristof Milak ajalla 49,68, joka on puolestaan uusi Euroopan ennätys. Kolmanneksi kauhoi Sveitsin Noe Ponti, joka ui matkan aikaan 50,74.

Britannian joukkue ui maailmanennätyksen olympialaisten uutuusmatkalla

Britannian joukkue on saavuttanut uinnin 4x100 metrin sekaviestin olympiakullan. Tokion olympia-altaassa voitonarvoisesti kauhoivat Kathleen Dawson, Adam Peaty, James Guy ja Anna Hopkin, joka pysäytti kellon maailmanennätysaikaan 3.37,58. Edellinen ennätys oli Kiinan viimevuotinen 3.38,41.

Kiina (3.38,86) joutui nyt tyytymään hopeaan ja Australia (3.38,95) pronssiin. 4x100 metrin sekaviesti oli olympiaohjelmassa ensimmäistä kertaa.

Kommentoi

Mainos: Nikotiinipussit.com

Haaparannan nuuskarallia ei pysäytä pandemiakaan

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut