Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Korven tallin juhlaa Vermossa – Derby-kenraali Magical Princessin leikittelyä

Kestomenestyjä Pekka Korven valmennettavat olivat Vermon keskiviikkoraveissa vahvassa iskussa. Illan päälähtö Derby-kenraali meni Korven tallin suojatin nimiin, kun Magical Princess hallitsi kärkipaikalta.

Magical Princess nautti Derby-kenraalissa suurta kunnioitusta kanssakilpailijoidensa toimesta ja sai hääriä keulapaikalla rauhassa. Se hallitsi 8 000 euron arvoiseen ykköstilaan kevyennäköisesti.

– Kyllähän se helppoa oli, kun rauhassa sai mennä – ei mitään probleemaa, Pekka Korpi vahvisti.

Tuplaa voittosumma -lähdössä Pekka Korven valmentama ja ohjastama Jezzet Savoy näytti pitkään jäävän toiseksi, mutta 3-vuotias tamma tuli sitkeästi perille ja kyvykkäänoloinen aloittelija puristi niukkaan ykköstilaan.

– Jezzet Savoy on lapsellinen vielä. Kunnossa se on ja pääsee kovaa, muttei osaa vielä oikein juosta kilpaa, Pekka Korpi valaisi.

Vuoden ensimmäisessä kaksivuotislähdössä Pekka Korven talli juhli niin ikään, kun Corazon Combo oli keulajuoksun jälkeen muita parempi.

Varsova ennätysvauhdissa

Saara Mäkisen suojatti Varsova jäi rannalle viime viikonloppuna käydystä Seinäjoen kuningatarkisasta, mutta tamma on näpäyttänyt valitsijoita. Seinäjoen oheislähdön voiton jatkeeksi Varsova otti kirivoiton Vermon lyhyen matkan kisasta, jossa se löi M.A. Pisteen niukasti.

Varsova ravasi uuden ennätyksensä 1.23,3a/1 620 metriä.

– Varsova otti sellaisia loikka-askelia, että meinasi laukata tosi monta kertaa. Loppusuoralla, kun käänsin sen ulkoradalle, se päätti, että nyt mennään!

Kolmivuotislähdössä Ari Moilasen ohjastama Mami Chulo joutui tekemään töitä jo alussa keulapaikkaa puolustaessaan, mutta Jonna Irrin valmennettava hallitsi silti perille asti vakuuttavalla otteella.

Tammalähdössä kilpaillut Lady Luck jatkoi kauttaan tappioitta, kun Jarmo Saarelan ajokki oli kirivaiheessa pitelemätön. Teräsmiesliigassa vahvuuttaan voitokkaasti osoitti Ilos Sansibar.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 387,60 euroa, viidellä oikein sai 5,28 euroa.