Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

AC Oulun Dennis Salanovic liian nopea IFK Mariehamnille – ”Tässä sarjassa minua on vaikea pysäyttää, kun pääsen vauhtiin”

Matti Ahola / STT

AC Oulun laituri Dennis Salanovic otti lauantaina homman haltuunsa heti pelin alussa, kun oululaiset voittivat miesten jalkapalloliigassa IFK Mariehamnin 1–0.

Pelin ensimmäisten 17 minuutin aikana IFK Mariehamn oli rikkonut Salanovicia kolme kertaa. Kahdesta ensimmäisestä nousi keltainen kortti, ja kolmannesta rikkeestä AC Oulu sai rangaistuspotkun, jonka tuore lainapelaaja sijoitti itse ohi Oskari Forsmanin.

– Kaikki on pienestä kiinni tällaisessa pelissä, jossa molemmat joukkueet kamppailevat säilymisestä. Aloitimme tosi hyvin ensimmäiset 10–20 minuuttia, Salanovic sanoi.

Liechtensteinin maajoukkuemies Salanovic on tuonut AC Oulun vasemmalle laidalle poikkeuksellista nopeutta, mikä on saanut vastustajan puolustajat vaikeuksiin.

– Yritän tuoda vahvuuteni peliin ja tiedän, että vahvuuteni on nopeus. Tässä sarjassa minua on vaikea pysäyttää, kun pääsen vauhtiin, 25-vuotias FC Thunin lainapelaaja kertoi itseluottamusta uhkuen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut