Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

GoGolf: Porvoossa ammuskeltiin golfkentällä parhaaseen peliaikaan, katso video paikan päältä – kanadanhanhien metsästyksestä on tehty tutkintapyyntö poliisille

Porvoo Golfin kentällä nähtiin erikoinen episodi. Kuvakaappaus videosta
Seppo Pänkäläinen

Seppo Pänkäläinen

GoGolfin verkkosivulla on julkaistu hieman erilainen golfuutinen. Sen mukaan Porvoo Golfin kentällä on viikolla ammuskeltu. Kohteena eivät olleet ihmiset vaan kanadanhanhet, joiden jätöksiin osa golfareista näyttää kyllästyneen.

Tapaus sattui tiistaina. GoGolf on saanut käsiinsä videon, jossa näkyy, kuinka Porvoo Golfin kentällä metsästäjät ryhtyvät ampumaan hanhia. Porvoo Golf julkaisi torstaina tapahtumasta tiedotteen, jossa kerrotaan, että metsästäjäryhmä olisi ampunut riistaa pelaajien ollessa kentällä.

Videon kuvaajan ääntä on muutettu, jotta kuvaajaa ei tunnisteta.

Kuvien ja videon perusteella peliryhmiä tapahtumapaikalla olikin useita. Metsästystä kesti kymmenisen minuuttia.

– Metsästäjäryhmällä ei ollut lupaa olla kentällä samanaikaisesti pelaajien kanssa. Metsästäjäryhmä poistettiin kentältä välittömästi tilanteen tultua tietoon, Porvoo Golf kertoo kotisivuillaan.

Paikallisen riistakeskuksen viestintäpäällikkö Klaus Ekman kertoo GoGolfin jutussa, että riistakeskus on tehnyt asiasta tutkintapyynnön poliisille. Syynä on, että metsästyksen kohteena olivat kanadanhanhet, joiden metsästyskausi alkaa vasta 20. elokuuta. Ekman kuitenkin huomauttaa, että kanadanhanhien metsästys on ollut mahdollista pelloilta 10.8. alkaen.

– Kyseinen golfkenttä ei kuitenkaan ole peltolohkorekisterissä, joten poliisi tarkastaa asian, Ekman kertoi GoGolfille.

Ekmanin mukaan metsästäjillä olisi ollut lupa metsästää alueella, Porvoo Golfin tiedotteen perusteella ei kuitenkaan samaan aikaan pelaajien kanssa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut