Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Yle: Kontinen ja Heliövaara yhdistävät voimansa tenniksen US Openissa

STT

Suomalaistenniksen nelinpelihuiput Henri Kontinen ja Harri Heliövaara osallistuvat yhdessä alkusyksyllä pelattavan arvoturnaus US Openin miesten nelinpeliin. Asiasta uutisoi Yle .

Kontisen ja Heliövaaran yhteistyöhön johti osaltaan se, että Kontisen vakioparina pelaava ranskalainen Edoaurd Roger-Vasselin toipuu heinäkuussa tehdystä lonkkaoperaatiostaan.

Vuonna 2017 Australian avointen nelinpeliturnauksen John Peersin kanssa voittanut Kontinen on nelinpelin maailmanlistalla sijalla 41. Viime vuosina kovan nousun ATP-kiertueen huipulle tehnyt Heliövaara on rankingin 78:s.

Suomalaispari on edellisen kerran nähty grand slam -turnauksen nelinpelissä vuonna 2014, kun Kontinen pelasi Jarkko Niemisen kanssa US Openissa.

US Open järjestetään New Yorkissa 30.8–12.9. Arvoturnauksen jälkeen Kontinen ja Heliövaara pelaavat yhdessä ainakin Davis Cupissa Intiaa vastaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut