Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Leijonien ensi kevään MM-kotikisojen alkusarjan ohjelma selvisi

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kohtaa Norjan ensi kevään MM-kilpailujen ensimmäisessä ottelussaan. Joukkueet kohtasivat myös toukokuussa Riiassa. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kohtaa Norjan ensi kevään MM-kilpailujen ensimmäisessä ottelussaan. Miesten MM-kilpailut alkavat Helsingissä ja Tampereella 13. toukokuuta.

Leijonat pelaa Tampereella ja kohtaa uudessa kansiareenassa pelattavassa alkusarjassa myös Latvian, Yhdysvallat, Ruotsin, Britannian, Valko-Venäjän ja Tshekin. Puolivälierät pelataan 26. toukokuuta ja välierät kaksi päivää myöhemmin. Turnaus huipentuu mitalipeleihin 29. toukokuuta.

– Nyt kun otteluohjelma on valmis, pääsemme viimeistelemään 31.8. julkaistavan lipunmyynnin kokonaisuuden. Jo nyt voimme kertoa, että tarjolla tulee olemaan lippuja useista eri hinta- ja katsomokategorioista, kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen kertoi tiedotteessa.

Suomi isännöi miesten MM-kilpailuja edellisen kerran 2012 ja 2013, jolloin se jakoi kisat Ruotsin kanssa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut