Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Islay Mist Sisu ravasi miljoona kruunua suomalaisomistajalle

Per Nordström voitti molemmat E3-finaalit Gävlessä. Felix Orlando oli oriiden/ruunien paras. Erno Gardemeisterin omistama Islay Mist Sisu valloitti tammojen finaalin ja jatkaa ikäluokan kuningattarena.

Islay Mist Sisu on tuulennopea. Se paineli odotetusti johtopaikalle. Örjan Kihlströmin ajama Ain’t Misbehavin eteni johtohevosen rinnalle. Maalisuoralla käytiin kiivas kamppailu. Ain’t Misbehavin sai niukan yliotteen, mutta laukkasi, ja juoksu hylättiin. Islay Mist Sisu pinnisti urheasti ykköseksi niukasti ennen Breezeä. Suomalaisomistajalle tuli 975 000 kruunua ajalla 12,1a/1640m.

– Hyvä päivä töissä, hymyili Nordström toisen finaalivoiton jälkeen yhdessä suomalaisomistajan kanssa.

– Olin varma, että pääsemme johtopaikalle, Islay on niin nopea. Olimme lyötyjä maalisuoralla, mutta sitten Örjanin hevonen laukkasi. Maalissa en ollut varma, pidimmekö ykköseksi.

Nordström ajoi Felix Orlandon keulaan ennen avauspuolikkaan täyttymistä. Maalisuoralla Felix Orlando piti varmasti ykköseksi ajalla 11,8a/1640m. Myös se tienasi 975 000 kruunua. Felix Orlando voitti heinäkuun alussa täyden matkan E3-kisan.

Milliondollarrhyme näytti kultadivisioonassa purjehtivan johtopaikalta voittoon. Mutta viimeiset 50 metriä olivat suosikille vaikeat, ja Daniel Wäjerstenin Esprit Sisu kiri ykköseksi. Hachiko de Veluwe jäi johtohevosen rinnalta viidenneksi.