Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

JJK ja FC Vaajakoski iskevät yhteen paikallisderbyssä Harjulla kello 19 – katso ottelua suorana lähetyksenä Tapio Suomisen selostamana

JJK:n Mikko Manninen teki 2-1-voittomaalin Harjulla viime vuoden heinäkuussa pelatussa paikallisderbyssä. Kuvassa FCV:n pelaajista Aleksi Kaakinen. Agata Anttonen
Jyri Salonen

Jyri Salonen

JJK Jyväskylä ja FC Vaajakoski kohtaavat tänään Harjun stadionilla kello 19 odotetussa jalkapallon Kakkosen paikallisottelussa.

Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. FCV on Kakkosen C-lohkon sarjataulukossa neljäntenä 26 sarjapisteellä. JJK on neljä pistettä paikallisvihollistaan perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena joukkueen koronakaranteenin aiheuttamien ottelusiirtojen vuoksi.

– Parissa pelissä olisi pitänyt parempaan pystyä, mutta ihan ok suoritus. Kun hoidetaan rästipelit kunnialla, niin sitten ollaan siellä kärjen tuntumassa, JJK:n kapteeni Robin Saastamoinen toteaa.

– Kausi on mennyt tulosten valossa ihan ok. Muutamia tosi turhia pistemenetyksiä ollaan kärsitty, mutta kauttaaltaan peli on mennyt eteenpäin, FCV:n kapteeni Masa Malén sanoo.

Mikä on JJK–FCV-derbyn lopputulos?

– 2–0-kotivoitto. Minä teen yhden ja Antti Åke tekee toisen, Saastamoinen veikkaa.

– No mehän se voitetaan! Vierasjoukkueena ollaan, niin 0–2. Maalintekijöinä Matias Sarlin ja ikinuori ( Tomi) ” TomppaKarlstedt, Malén nokittaa.

Perjantai-illan derbyyn Harjulle on odotettavissa jopa 2 000–3 000 katsojaa.

– 3 000 katsojaa pystytään ottamaan paikalle koronaturvallisesti, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen kertoo.

JJK–FCV-ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Ottelun selostaa Tapio Suominen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut