Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JJK ja FC Vaajakoski iskevät yhteen paikallisderbyssä Harjulla kello 19 – katso ottelua suorana lähetyksenä Tapio Suomisen selostamana

JJK Jyväskylä ja FC Vaajakoski kohtaavat tänään Harjun stadionilla kello 19 odotetussa jalkapallon Kakkosen paikallisottelussa.

Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset. FCV on Kakkosen C-lohkon sarjataulukossa neljäntenä 26 sarjapisteellä. JJK on neljä pistettä paikallisvihollistaan perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena joukkueen koronakaranteenin aiheuttamien ottelusiirtojen vuoksi.

– Parissa pelissä olisi pitänyt parempaan pystyä, mutta ihan ok suoritus. Kun hoidetaan rästipelit kunnialla, niin sitten ollaan siellä kärjen tuntumassa, JJK:n kapteeni Robin Saastamoinen toteaa.

– Kausi on mennyt tulosten valossa ihan ok. Muutamia tosi turhia pistemenetyksiä ollaan kärsitty, mutta kauttaaltaan peli on mennyt eteenpäin, FCV:n kapteeni Masa Malén sanoo.

Mikä on JJK–FCV-derbyn lopputulos?

– 2–0-kotivoitto. Minä teen yhden ja Antti Åke tekee toisen, Saastamoinen veikkaa.

– No mehän se voitetaan! Vierasjoukkueena ollaan, niin 0–2. Maalintekijöinä Matias Sarlin ja ikinuori ( Tomi) ” TomppaKarlstedt, Malén nokittaa.

Perjantai-illan derbyyn Harjulle on odotettavissa jopa 2 000–3 000 katsojaa.

– 3 000 katsojaa pystytään ottamaan paikalle koronaturvallisesti, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen kertoo.

JJK–FCV-ottelun voi katsoa suorana lähetyksenä Keskisuomalaisen verkkosivuilla. Ottelun selostaa Tapio Suominen.